Την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023, στο Πορτοκαλί Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς διοργανώθηκε η ημερίδα «Δράσεις Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης» με τον απολογισμό του έργου, την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού και την τελετή βράβευσης των νικητών.

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, στο WYNDHAM GRAND ATHENS, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, συμμετείχε ενεργά στη διεξαγωγή του 1ου Forum Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία που διοργανώθηκε από την πλατφόρμα Innjobs.net και υπό την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού.

Πληκτρολογείς λέξη
Πατάς enter
Πρώτο αποτέλεσμα συνήθως … Wikipedia.

Το επιστημονικό συνέδριο με θέμα "Η αποτελεσματική επίλυση των διαφορών από την Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.) και η συμβολή στην οικονομική ανάπτυξη της Χώρας", το όποιο συνδιοργάνωσαν η Αρχή Προδικαστικών Προσφυγών και το Πανεπιστήμιο Πειραιά υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου διεξήχθη το διήμερο 8 και 9 Φεβρουαρίου.

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 στο Ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα ολοκληρώθηκε η ημερίδα της Ευφυούς Ερευνητικής Υποδομής στη Ναυτιλία, την Εφοδιαστική Αλυσίδα, και τις Μεταφορές «EN.I.R.I.S.S.T.» Η Ερευνητική Υποδομή που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα – Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία» του ΕΣΠΑ 2014-2020, ένωσε υπό τον συντονισμό του Πανεπιστημίου Αιγαίου 11 κορυφαία ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα της χώρας τα οποία και συνεργάστηκαν για την επιτυχημένη αυτή εκδήλωση, που συγκέντρωσε δεκάδες ερευνητές και ερευνήτριες της χώρας με την παρουσία υψηλών επισήμων και φορέων ναυτιλιακών και μεταφορικών υπηρεσιών.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά με την οργανωτική υποστήριξη του ΣΕΦΑ (Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής) και την επιστημονική υποστήριξη του Πανεπιστημίου Πειραιά διοργάνωσε Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα «Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα» την Κυριακή 12 Μαΐου, στην αίθουσα Κίμωνος Ράλλη του Πειραϊκού Συνδέσμου, με σκοπό τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.

Στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας «ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2019» του Δήμου Πειραιά , το Σάββατο 4 Μαΐου οργανώθηκε η ενημερωτική ημερίδα «Λειτουργία Υδατοδρομίων και Επιχειρηματικές Προοπτικές για τον Πειραιά και τον Αργοσαρωνικό» στο αμφιθέατρο του Πανεπιστήμιου Πειραιώς.

ΕΕ και Πολιτική Συνοχής:
η περίπτωση της Αττικής μέσα από τα μάτια φοιτητών και επαγγελματιών στο πλαίσιο του προγράμματος «Regio Gnosis - Πληροφόρηση και ενημέρωση για την πολιτική συνοχής στην Ελλάδα» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που υλοποιείται με συντονιστή το Πανεπιστήμιο Πατρών, και εταίρους το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Παρατηρητήριο Οδικών Αξόνων Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου.

Load more articles