Την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 και ώρα 16:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, διοργάνωσε την τελετή αναγόρευσης του Αθανασίου Γ. Μαρτίνου σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών της Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας.

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 17:00, στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, πραγματοποιήθηκε η Επίσημη Έναρξη του Φοιτητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τη Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 και ώρα 17:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, διοργάνωσε την τελετή αναγόρευσης σε Επίτιμο Διδάκτορα Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου, η Σύγκλητος του Πανεπιστήμιου Πειραιώς, τέλεσε τη τελετή αναγόρευσης σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων, της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, του Martin Dougiamas ιδρυτή και δημιουργού του Moodle.

Στο πλαίσιο των ενεργειών εξωστρέφειας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική» του Πανεπιστημίου Πειραιώς (https://msc-ebs.gr/) ο Διευθυντής του ΠΜΣ, Καθηγητής Γιάννης Α. Πολλάλης μαζί με άλλους καθηγητές και 30 μεταπτυχιακούς φοιτητές, πραγματοποίησαν Εκπαιδευτική Εκδρομή στην Βοστώνη και Νέα Υόρκη των Η.Π.Α.

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς κάνει πράξη την ακαδημαϊκή διεθνοποίηση, τη συνεργασία και τη φιλία με δεκάδες πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο. Η πόλη του μεγάλου λιμανιού άνοιξε την αγκαλιά της και υποδέχεται τους φίλους μας από 61 Πανεπιστήμια από όλες τις ηπείρους σε μια μοναδική εκδήλωση του ΠΑ.ΠΕΙ., που μας κάνει όλους περήφανους. 

Στις 25 Νοεμβρίου με απόφαση του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, που λαμβάνεται με μυστική́ ψηφοφορία και πλειοψηφία ενδέκατων (11/11), εξελέγη Πρύτανης ο Καθηγητής Μιχάλης Σφακιανάκης.

Την Πέμπτη, 14 Ιουλίου, στο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη στον Πειραιά, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση – δημόσια συζήτηση με την παρουσίαση του βιβλίου «Ελληνική Υψηλή Στρατηγική: Διάλογοι με την Ηγεσία της Χώρας».

Load more articles