Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς καθ. Άγγελο Κότιο βράβευσε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων, στην Ελευσίνα, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής.

bep2Ο κ. Ανδριανός Μιχάλαρος βράβευσε προς τον Πρύτανη Άγγελο Κότιο ως ένα μικρό δείγμα αναγνώρισης της συνεισφοράς του στην αναπτυξιακή αναβάθμιση της περιοχής όπως αποδεικνύει και η μελέτη του - Προοπτικές Εφαρμογής στην Δυτική Αττική- στα πλαίσια Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ), στην Περιφέρεια Αττικής για την Προγραμματική Περίοδο 2014- 2020 μέσω της οποίας επιδιώκεται η αντιμετώπιση πιεστικών οικονομικών, κοινωνικών, δημογραφικών, χωρικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων αλλά και η διαμόρφωση ευνοϊκών συνθηκών που θα υποστηρίξουν την αξιοποίηση της ως Αναπτυξιακού πόλου εθνικής και μητροπολιτικής εμβέλειας σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του νέου Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας.
bep3Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Άγγελος Κότιος στη σύντομη τοποθέτησή του, τόνισε ότι το ρητό «αείν αριστεύειν» αποτελεί την καθημερινή πρακτική για το Πανεπιστήμιο που εδρεύει στον Πειραιά, ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Ευρώπης και ίσως το μεγαλύτερο της Μεσογείου. «Σε αυτόν τον τόπο λοιπόν δεν μπορεί να μην εργαζόμαστε με αίσθημα προσφοράς και προκοπής για τις επιχειρήσεις που θέλουν να διαπρέψουν, η πλειοψηφία των οποίων εντοπίζεται στη Δυτική Αττική όπου παράγεται σε εξαιρετικά υψηλό ποσοστό το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν της χώρας. Αυτή είναι η αποστολή μας: Να είμαστε στο πλευρό σας», ολοκλήρωσε.
bep1Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Γίωργος Κώτσηρας, ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας κ. Γίωργος Κουμπέτσος, ο Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Μάρκετινγκ ΟΛΠ Α.Ε. κ. Δημήτρης Σπύρου, ο Πρόεδρος Εργατουπαλληλικού Κέντρου Ελευσίνας – Δυτ.Αττικής κ.Εύαγγελος Λίγγος , εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων της περιοχής καθώς και άλλοι τοπικοί παράγοντες.