Κατά την διοργάνωση της διήμερης τιμητικής εκδήλωσης του Δήμου Πειραιά, στο Αμφιθέατρο του Ραλλείου Γυμνασίου-Λυκείου Θηλέων, για τους μαθητές των Λυκείων της πόλης οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση φέτος, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης βράβευσε τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά Άγγελο Κότιο, για την προσφορά του στην Ανώτατη Εκπαίδευση και στην πόλη του Πειραιά.

raleios1Ο Δήμος Πειραιά προχώρησε στη βράβευση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά Καθηγητή Άγγελου Κότιου, σαν επιβράβευση για το πάθος του για το Πανεπιστήμιο, για την υψηλή κατάρτιση στην οποία στοχεύει και για τη διασύνδεση του Πανεπιστημίου με τον Δήμο και τους φορείς της πόλης. Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης υπογράμμισε την υλοποίηση συνεργειών της Δημοτικής Αρχής με το Πανεπιστήμιο, «καθώς με συμπράξεις μπορούμε να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την κοινωνία και την πόλη».
Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης κα Ασπασία Αλιγιζάκη αναφερόμενη στη βράβευση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά Άγγελου Κότιου τόνισε ότι είναι ένας άνθρωπος που κάνει πράξη το «αίεν αριστεύειν» στο Πανεπιστήμιο της πόλης και δήλωσε ότι αισθάνεται τυχερή που υπήρξε φοιτήτριά του.
Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά, εξέφρασε ευχαριστίες και τη βαθύτατη συγκίνησή του και για αυτήν την τιμητική διάκριση, τόνισε την περηφάνεια του για τον Πειραιά, μια πόλη εξωστρεφή, δυναμική και ανθρώπινη, με παράδοση και κουλτούρα, φτιαγμένη από ανθρώπους που διέπρεψαν και συνεχίζουν να διαπρέπουν κρατώντας ψηλά τη σημαία του Πειραιά σε όποιο Πανεπιστήμιο κι αν μπήκαν.