Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Καθηγητής Άγγελος Κότιος.

Μια συμφωνία- ομπρέλα υπεγράφη μεταξύ Πανεπιστημίου Πειραιά και ΑΠΕ - ΜΠΕ στη συνάντηση μεταξύ του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς και καθηγητή του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Άγγελου Κότιου και του προέδρου του ΑΠΕ-ΜΠΕ Μιχάλη Ψύλου.

Στις 11 Ιουλίου υπογράφτηκε Μνημόνιο Συνεργασίας ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Logos University College που βρίσκεται στην Αλβανία με σκοπό την ανταλλαγή φοιτητών και προσωπικού και την ανάπτυξη ερευνητικών προγραμμάτων.

Συνάντηση για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Πειραιώς και της Ακαδημίας Κοινωνικών Επιστημών της Σαγκάης Shanghai Academy of Social Sciences (SASS) πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.
Η Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών της Σαγκάης ιδρύθηκε το 1958 και είναι το παλαιότερο ίδρυμα της Κίνας για τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τις κοινωνικές επιστήμες.

Τα Επιμελητήρια της Κρήτης με την επιστημονική υποστήριξη ομάδας εμπειρογνωμόνων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και τη συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης, πέτυχαν την οριστική ένταξη της Κρήτης στις ευνοϊκές διατάξεις του Μεταφορικού Ισοδύναμου.

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς προχώρησε σε υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Innjobs.net, την εξειδικευμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού για εργοδότες και εργαζόμενους στο χώρο των ξενοδοχείων και του τουρισμού. Σκοπός της συνεργασίας είναι η σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα με απτά αποτελέσματα για τους σπουδαστές και τους αποφοίτους του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς συναντήθηκε η αντιπροσωπεία του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. με τον Πρύτανη κ. Άγγελο Κότιο με θέμα την συνδρομή του Πανεπιστημίου μέσω της ευρύτατης επιστημονικής του κατάρτισης στις δράσεις του Επιμελητηριακού Ομίλου στα μέτωπα του τουρισμού και της ναυτιλίας.

No More Article