Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, στο WYNDHAM GRAND ATHENS, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, συμμετείχε ενεργά στη διεξαγωγή του 1ου Forum Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία που διοργανώθηκε από την πλατφόρμα Innjobs.net και υπό την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά με την οργανωτική υποστήριξη του ΣΕΦΑ (Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής) και την επιστημονική υποστήριξη του Πανεπιστημίου Πειραιά διοργάνωσε Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα «Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα» την Κυριακή 12 Μαΐου, στην αίθουσα Κίμωνος Ράλλη του Πειραϊκού Συνδέσμου, με σκοπό τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.

Το επιστημονικό συνέδριο με θέμα "Η αποτελεσματική επίλυση των διαφορών από την Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.) και η συμβολή στην οικονομική ανάπτυξη της Χώρας", το όποιο συνδιοργάνωσαν η Αρχή Προδικαστικών Προσφυγών και το Πανεπιστήμιο Πειραιά υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου διεξήχθη το διήμερο 8 και 9 Φεβρουαρίου.

No More Article